Hallo, ik ben Giel Claessens. Sinds 2020 werk ik als zeiser in Almere Oosterwold. Naast mijn werk als user-experience designer wilde ik buiten werken. Door het zeisen heb ik hierin een mooie balans gevonden.

Afgelopen paar jaar heb ik verschillende zeistechnieken geleerd. Daarnaast heb ik zelf een methode ontwikkeld om riet en lisdodde weg te halen met de zeis. In Oosterwold heb ik ondertussen veel en diverse opdrachten afgerond.

Een paar mogelijkheden

 

Lisdodde en riet, zonder wilg: 30m2 per uur. Lisdodde en riet, mét wilg: 17,5m2 per uur.

Melde en distels op heuvel
 

Onkruid, bijv. distels, melde en perzikkruid: 60m2 per uur.

 

Klaver: 200m2 per uur.

Ik reken €30 per uur excl. 21% btw. Vanaf april 2021 val ik onder de Kleine-ondernemersregeling (KOR) en hoef ik geen BTW meer te rekenen.
> meer over hoe ik te werk ga

Waarom zou je mij vragen?

Op vlak terrein gaat zeisen verrassend snel. Daarnaast werkt bij steile hellingen en in het water de zeis handiger dan bijvoorbeeld een motormaaier.

  • Geen zware machines in je tuin. Dus behoud je de zorgvuldig opgebouwde luchtige grond.
  • Met de zeis kun je makkelijk en nauwkeurig om boompjes of struikjes heen en beschadig je ze niet snel.
  • Geen lawaai en vervuiling van de omgeving.
  • Zeer scherpe prijs. Dit kan ik doen omdat ik geen reistijd heb, geen dure machines gebruik en door mijn ruime zeiservaring snel kan werken.

Heb je interesse?

Je kunt me een mailtje sturen of contact opnemen via 06-284 00 877. Dan kom ik graag vrijblijvend bij je langs voor advies en prijsinschatting.