In mijn workshops werk ik ernaar toe dat deelnemers de zeis ook daadwerkelijk gaan gebruiken op hun kavel. Daarom vind ik het belangrijk iedereen persoonlijke aanwijzingen te geven en te werken met kleinere groepen of individueel.

Ik leer te zeisen zonder dat het veel kracht kost. Deze techniek passen we toe op verschillende begroeiingen. Daarnaast kunnen deelnemers verschillende soorten zeisen en bladen uitproberen.

Giel brengt het rustig en goed over, is zeker de moeite waard. Je kan goed aangeven wat je van plan bent met de zeis en daarmee wordt rekening gehouden. Zeker doen als je eens wilt ervaren wat zeisen is.
Erik, Almere Oosterwold

Ik vond het een relaxte workshop met voldoende informatie voor de leek. Fijn om de theorie te horen en zelf te mogen ‘zeisen’ Ik ga zeker verder; het was toeval dat ik de workshop tegen het lijf liep, want ik was al van plan het te leren. Mooie samenloop van omstandigheden dus.

Gerry

Op zeer ontspannen wijze heeft Giel mij ingewijd in de kunst van het zeisen. Bedankt Giel! Thuis heb ik inmiddels een aardig veldje gezeisd.

Fenna, Almere Oosterwold

Giel heeft gisteren een heel goede workshop gegeven. Goede uitleg, praktische tips en feedback tijdens het oefenen. Een aanrader!

Ben, Almere Oosterwold

Prima start: ik had nog nooit een zeis vast gehouden en een dag na de workshop heb ik met veel plezier en resultaat een paar uur staan zeisen!

Judit, Almere Oosterwold

Workshop opties

Groepsworkshops 2022

€30 per deelnemer
5 tot 8 deelnemers
Duur ongeveer 2,5 uur

Zondag 26 juni 11:00

Inschrijven

Zondag 10 juli 11:00

Inschrijven

Individuele sessies

€37,50 per uur

Ik zal je op je kavel persoonlijk begeleiden in het leren zeisen en maaien van de diverse begroeiingen. Uiteraard kijken we ook naar welke zeis bij je past.